Nordisk Puk +10 Curve X-Large

Den Nordisk Puk +10 Curve X-Large er en let, kompakt sovepose, der er ideel til varmt sommervejr. Med en vægt på kun 690 gram kan du let transportere den med dig på rejser og campingture. Soveposen er designet til personer op til 205 cm i højden og er fyldt med høj kvalitet, afgørende isolering, åndbarhed og komfort. Med sit stof i hurtigtørrende polyester og et fuldstændig lukket for og bag, holder den dig varm og komfortabel hele natten igennem. Plus er den lave pris, så du får meget værdi for pengene!

DKK kr. 569,00
Nordisk - Puk +10° Curve XL (Blå)
5
DKK kr. 683,00
Nordisk Puk +10 Curve X-Large
5
DKK kr. 699,00
kr. 999,00
Nordisk PUK +10 Curve Sovepose XLarge
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: NordiskEAN: 5703384084158 Varenummer (SKU): 5776101093731758 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Nordisk´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Nordisk Puk +10 Curve X-Large

Leder du efter nyt Soveposer grej til den næste udendørs-oplevelse? Så er Nordisk Puk +10 Curve X-Large fra brandet Nordisk øjensynligt det helt rette for dig. Med Nordisk Puk +10 Curve X-Large er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Nordisk Puk +10 Curve X-Large i prisklassen fra er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Nordisk Puk +10 Curve X-Large online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5703384084158