Nordisk Puk -2 Curve Large

Nordisk Puk -2 Curve Large er det perfekte valg for dig, der har brug for en solid sovepose, der kan klare tosæsonersbrug fra forår til tidligt efterår. Med en længde på op til 190 cm, er soveposen ideel til personer i alle størrelser. Den er udstyret med et indvendigt quiltmønster, der giver komfort og støtte, mens de ydre materialer holder dig varm, selv i de køligere nætter. Oplev værdien for pengene med den kvalitet og komfort Nordisk Puk -2 Curve Large tilbyder.

DKK kr. 699,00
Nordisk - Puk -2° Curve L (Blå)
5
DKK kr. 704,00
Nordisk Puk -2 Curve Large
5
DKK kr. 869,00
Nordisk - Puk -2 C Curve Sovepose Large
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: NordiskEAN: 5703384084219 Varenummer (SKU): 5776101093731763 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Nordisk´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Nordisk Puk -2 Curve Large

Er du på udkig efter nyt Soveposer grej til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Nordisk Puk -2 Curve Large fra brandet Nordisk øjensynligt det helt rette til dig. Med Nordisk Puk -2 Curve Large er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Nordisk Puk -2 Curve Large i prisklassen fra webshop er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Nordisk Puk -2 Curve Large på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5703384084219