Nordisk Risskov Table

Den eksklusive Nordisk Risskov Table er designet og fremstillet i tæt samarbejde med én af markedets førende aluminiumsproducenter. Bordet er en del af den populære linje af rummelige og funktionelle produkter fra Nordisk, som sikrer den bedste komfort og længerevarende holdbarhed. Det eksklusive bord er udstyret med bæredygtige materialer og en robust konstruktion, der sikrer styrke og stabilitet. Den høje skridsikker overflade giver et elegant look, så bordet passer perfekt ind i ethvert hjem. Det er nemt at samle og rengøre, og de robuste aluminiumsben gør det nemt at flytte rundt. Nordisk Risskov Table er det perfekte valg for alle, der søger en funktionel og stilfuld møbel, der sikrer en lang levetid.

DKK kr. 844,00
Nordisk Risskov Table
5
DKK kr. 957,00
Nordisk - Risskov Campingbord Sandshell
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordisk
EAN: 5703384121082
Varenummer (SKU): 5776101097185113 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Nordisk´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Nordisk Risskov Table

Er du på udkig efter nyt Borde & stole udstyr til din næste udendørs-oplevelse? Så er Nordisk Risskov Table fra brandet Nordisk måske det helt rigtige til dig. Med Nordisk Risskov Table er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Nordisk Risskov Table i prisklassen pris fra er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Nordisk Risskov Table online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5703384121082