Nordisk Thrymheim 5 Footprint

Nordisk Thrymheim 5 Footprint – Beskyt dit telt og skab et komfortabelt opholdsområde. Dette teltunderlag er designet specielt til Nordisk Thrymheim 5 PU og forlænger teltets levetid ved at beskytte bunden. Samtidig omdanner det apsisarealet til et rent og vandtæt gulv, der kan bruges som et behageligt opholdsområde. Perfekt til 5-6 personer.

Nordisk Thrymheim 5 Footprint
Nordisk - Thrymheim 5 Footprint Underlag
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordisk
EAN: 5703384098063
Varenummer (SKU): 5776101096029583 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Nordisk´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Nordisk Thrymheim 5 Footprint

Er du på udkig efter nyt Telte til 5-6 personer grej til din kommende outdoor-oplevelse? Så er Nordisk Thrymheim 5 Footprint fra brandet Nordisk øjensynligt det helt rette til dig. Med Nordisk Thrymheim 5 Footprint er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Nordisk Thrymheim 5 Footprint i prisklassen fra webshop er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Nordisk Thrymheim 5 Footprint på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5703384098063