Nordisk – Vanna 3.8 liggeunderlag (Rød)

Oplev komfort og isolerende egenskaber med Nordisk Vanna 3.8 liggeunderlag. Det selvoppustelige underlag er let og bygget på en hybrid zone-konstruktion der giver maksimal isolering og ergonomisk støtte. Den næsten 4 cm tykke skumkerne sikrer effektiv støtte i hele liggende stilling og forhindrer trykpunkter. Det ideelle valg for vandrere, campere og festival-elskere, som ønsker et letvægts og komfortabelt liggeunderlag.

DKK kr. 599,00
Nordisk Vanna 3.8
5
DKK kr. 599,00
Nordisk - Vanna 3.8 liggeunderlag (Rød)
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: NordiskEAN: 5703384049690 Varenummer (SKU): 8757800197746148 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Nordisk´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Nordisk – Vanna 3.8 liggeunderlag (Rød)

Leder du efter nyt Liggeunderlag grej til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Nordisk – Vanna 3.8 liggeunderlag (Rød) fra producenten Nordisk øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Nordisk – Vanna 3.8 liggeunderlag (Rød) er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Nordisk – Vanna 3.8 liggeunderlag (Rød) i prisklassen fra er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx Nordisk – Vanna 3.8 liggeunderlag (Rød) på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5703384049690