Nordisk Vimur 5.6 Basic Cotton

Nordisk Vimur 5.6 Basic Cotton er et fantastisk telt til 2-4 personer. Det giver dig et komfortabelt sted at sove, selvom du er på farten. Det er designet med et klassisk udseende og er fremstillet af 100% bomuld, så det er både holdbart og åndbart. Det kan eventuelt kombineres med det store Midgard-telt for at skabe separate sovekabiner og et fællesareal. Dette telt har et lækkert design og er et uundværligt valg, når du skal ud og opleve naturen.

Nordisk Vimur 5.6 Basic Cotton
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordisk
EAN: 5703384078584
Varenummer (SKU): 5776101094813301 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Nordisk´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Nordisk Vimur 5.6 Basic Cotton

Leder du efter nyt Telte til 2-4 personer udstyr til din næste udendørs-oplevelse? Så er Nordisk Vimur 5.6 Basic Cotton fra brandet Nordisk måske det helt rette til dig. Med Nordisk Vimur 5.6 Basic Cotton er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Nordisk Vimur 5.6 Basic Cotton i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Nordisk Vimur 5.6 Basic Cotton på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5703384078584