Nordisk Vimur 5.6 Pole Set

Få det komplette stangsæt til Nordisk Vimur 5.6 Pole Set med dette professionelle produkt. Sættet består af 5 stærke stænger af overfladebehandlet aluminium, så du behøver ikke bekymre dig, hvis en stang bøjer eller knækker. Nordisk tilbyder ekstra teltstænger til alle deres telte, så du kan være sikker på at have alt det nødvendige udstyr til din campingtur.

DKK kr. 879,00
kr. 1.599,00
Nordisk Vimur 5.6 Aluminium Pole Set OneSize, Aluminium
DKK kr. 1.127,00
Nordisk Vimur 5.6 Pole Set
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: NordiskEAN: 5703384087586 Varenummer (SKU): 5776101094988664 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Nordisk´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Nordisk Vimur 5.6 Pole Set

Leder du efter nyt Telte til 5-6 personer udstyr til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Nordisk Vimur 5.6 Pole Set fra brandet Nordisk måske det helt rigtige for dig. Med Nordisk Vimur 5.6 Pole Set er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Nordisk Vimur 5.6 Pole Set i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Nordisk Vimur 5.6 Pole Set på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5703384087586