Nordisk Voss 20 m2 PU Tarp

Nordisk Voss 20 m2 PU Tarp er det ideelle valg for professionelle, der ønsker beskyttelse mod let regn og dug uden at skulle slæbe rundt på et tungt telt. Den rummelige tarp fylder minimalt i den medfølgende pakkepose og vejer kun 1 kg, hvilket gør den let at transportere. Gør dig klar til eventyr i naturen med denne praktiske og holdbare tarp!

Nordisk Voss 20 m2 PU Tarp
Nordisk Voss 20 PU Tarp (Grøn (DARK OLIVE))
3.5
Nordisk - Voss 20 PU tarp (Grøn)
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordisk
EAN: 5703384098285
Varenummer (SKU): 5776101095024471 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Nordisk´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Nordisk Voss 20 m2 PU Tarp

Er du på udkig efter nyt Tarps grej til din næste udendørs-oplevelse? Så er Nordisk Voss 20 m2 PU Tarp fra brandet Nordisk måske det helt rigtige til dig. Med Nordisk Voss 20 m2 PU Tarp er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Nordisk Voss 20 m2 PU Tarp i prisklassen pris fra er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Nordisk Voss 20 m2 PU Tarp på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5703384098285