Nordisk Voss 9 m2 PU Tarp

Only. Nordisk Voss 9 m2 PU Tarp er den perfekte løsning, hvis du leder efter et pålideligt telt til let regn og dug. Det kommer med en praktisk pakkepose, som gør det let at transportere og opbevare. Desuden vejer det kun 1.010 gram, så det er let at tage med på campingture, vandreture eller andre udendørs aktiviteter. Tarpet har en PU-belægning, som giver en høj slidstyrke, så det holder i mange år. Det er også vandtæt og modstandsdygtigt over for vind og vejr. Nordisk Voss 9 m2 PU Tarp er det perfekte valg, hvis du ønsker optimal beskyttelse mod regn og dug.

DKK kr. 594,00
kr. 849,00
Nordisk Voss 9 PU Tarp (Grøn (DARK OLIVE))
4
DKK kr. 594,00
Nordisk - Voss 9 PU tarp (Grøn)
5
DKK kr. 597,00
Nordisk Voss 9 m2 PU Tarp
5
DKK kr. 625,00
Nordisk - Voss 9 PU Tarp
5
DKK kr. 799,00
kr. 999,00
Nordisk Voss 9m2 PU Tarp
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordisk
EAN: 5703384098261
Varenummer (SKU): 5776101095023476 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Nordisk´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Nordisk Voss 9 m2 PU Tarp

Leder du efter nyt Tarps udstyr til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Nordisk Voss 9 m2 PU Tarp fra producenten Nordisk måske det helt rigtige til dig. Med Nordisk Voss 9 m2 PU Tarp er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Nordisk Voss 9 m2 PU Tarp i prisklassen fra webshop er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Nordisk Voss 9 m2 PU Tarp online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5703384098261