On Cloudrock 2 Waterproof

On Cloudrock 2 Vandtætte Vandrestøvler er som at gå på en sky! Med den unikke CloudTec®-teknologi fra schweiziske On får du en uovertruffen komfortoplevelse. Disse støvler er perfekte til vandreture og giver dig den ultimative beskyttelse mod vand og elementerne.

DKK kr. 1.424,00
On Cloudrock 2 Waterproof
5
DKK kr. 1.899,00
kr. 1.899,00
On Men's Cloudrock 2 Waterproof 44.5, Black/Eclipse
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: OnEAN: 7630419111696 Varenummer (SKU): 5776101096177788 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring On´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

On Cloudrock 2 Waterproof

Leder du efter nyt Vandrestøvler udstyr til din kommende udendørs-oplevelse? Så er On Cloudrock 2 Waterproof fra brandet On øjensynligt det helt rigtige til dig. Med On Cloudrock 2 Waterproof er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med On Cloudrock 2 Waterproof i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx On Cloudrock 2 Waterproof på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

7630419111696