Opinel No 10 Corkscrew Knife

Opinel No 10 Corkscrew Knife er den perfekte løsning til enhver vin-elsker. Denne praktiske foldekniv kombinerer et velfungerende knivblad af rustfrit stål og en kompakt proptrækker. Det lakerede bøgetræsskæfte er elegant og komfortabelt at holde, mens bladet, som er 10 cm. langt, holder et skarpt og langtidsholdbart snit. Låseringen sikrer at kniven er sikker, når den er foldet sammen. Dette er den perfekte foldeknive til alle, der sætter pris på en professionel kniv.

DKK kr. 224,00
Opinel No 10 Corkscrew Knife
5
DKK kr. 229,00
Opinel N°10 Proptrækker m/kniv
5
DKK kr. 250,00
Opinel Proptrækkerkniv N°10 rustfri stål & bøg
3.5
DKK kr. 302,40
Opinel Proptrækker kniv N10 Stainless.
4.5
DKK kr. 302,40
Opinel Proptrækker kniv N10 Stainless.
3.5
DKK kr. 302,40
Opinel Proptrækker kniv N10 Stainless.
4
DKK kr. 302,40
Opinel Proptrækker kniv N10 Stainless.
4
DKK kr. 302,40
Opinel Proptrækker kniv N10 Stainless. - Bøg - Opinel
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Opinel
EAN: 3123840014109
Varenummer (SKU): 5776101094698892 Kategori:

Opinel No 10 Corkscrew Knife

Er du på udkig efter nyt Foldeknive udstyr til din næste udendørs-oplevelse? Så er Opinel No 10 Corkscrew Knife fra producenten Opinel øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Opinel No 10 Corkscrew Knife er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Opinel No 10 Corkscrew Knife i prisklassen fra er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Opinel No 10 Corkscrew Knife online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

3123840014109