Opinel No 10 Stainless Steel

Opinel No 10 Stainless Steel er den perfekte foldekniv til professionelt brug. Skæftet er lavet af det velkendte birketræ, der er nænsomt lakeret for at modstå fugt og de daglige knubs. Det 10 cm lange og skarpe knivblad er af stærkt rustfrit stål og udstyret med en låsering, så du nemt og sikkert kan folde kniven sammen. Opinel No 10 Stainless Steel har en holdbar, let og stilfuld design, der gør den ideel til alle slags professionelle formål.

DKK kr. 138,00
Opinel No 10 Stainless Steel
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Opinel
EAN: 3123841231000
Varenummer (SKU): 5776101062721593 Kategori:

Opinel No 10 Stainless Steel

Er du på udkig efter nyt Foldeknive udstyr til den næste outdoor-oplevelse? Så er Opinel No 10 Stainless Steel fra brandet Opinel øjensynligt det helt rette for dig. Med Opinel No 10 Stainless Steel er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Opinel No 10 Stainless Steel i prisklassen fra er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Opinel No 10 Stainless Steel online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

3123841231000