Opinel No 8 Black Inox Oak Wood

Xtra sharp blade i rustfrit stål er slebet til et perfekt skær og holdbarhed. Dette foldekniv er let at bære i lommer og tasker og sikkerhedsknappen giver ekstra sikkerhed, så du kan stole på, at kniven ikke åbner uventet. Det stilfulde egetræsskæfte gør denne Opinel No 8 Black Inox Oak Wood til et elegant og praktisk valg til dine hobby og professionelle projekter.

DKK kr. 295,00
Opinel Tradition Luxury N°08
4.5
DKK kr. 337,00
Opinel No 8 Black Inox Oak Wood
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: OpinelEAN: 3123840021725 Varenummer (SKU): 5776101062722581 Kategori:

Opinel No 8 Black Inox Oak Wood

Er du på udkig efter nyt Foldeknive grej til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Opinel No 8 Black Inox Oak Wood fra producenten Opinel måske det helt rigtige for dig. Med Opinel No 8 Black Inox Oak Wood er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Opinel No 8 Black Inox Oak Wood i prisklassen fra er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx Opinel No 8 Black Inox Oak Wood online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

3123840021725