Opinel No 8 Stainless Steel Beech Wood

Opinel No 8 Stainless Steel Beech Wood er den perfekte foldekniv til dig, der søger en solid, holdbar og skarp kniv. Den har et 8,5 cm. langt og skarpt knivblad af rustfrit stål og et komfortabelt skæfte af smukt lakeret bøgetræ, der kan modstå fugt og de daglige knubs. Prøv denne foldekniv og oplev en håndtering, der er let og komfortabel. Denne kniv er et must-have til enhver, der søger en solid og holdbar kniv.

DKK kr. 127,00
Opinel No 8 Stainless Steel Beech Wood
5
DKK kr. 140,00
Opinel N°08 Trekking Red
3.5
DKK kr. 150,00
Opinel Trekking No 8 Kniv Rød
4.5
DKK kr. 176,95
Opinel Trekking N°08 red
4.5
DKK kr. 176,95
Opinel Trekking N°08 red
3.5
DKK kr. 176,95
Opinel Trekking N°08 red
4
DKK kr. 176,95
Opinel Trekking N°08 red
4
DKK kr. 176,95
Opinel Trekking N°08 red
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Opinel
EAN: 3123840017056
Varenummer (SKU): 5776101062722549 Kategori:

Opinel No 8 Stainless Steel Beech Wood

Er du på udkig efter nyt Foldeknive grej til din kommende outdoor-oplevelse? Så er Opinel No 8 Stainless Steel Beech Wood fra brandet Opinel måske det helt rigtige til dig. Med Opinel No 8 Stainless Steel Beech Wood er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Opinel No 8 Stainless Steel Beech Wood i prisklassen fra webshop er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Opinel No 8 Stainless Steel Beech Wood online, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

3123840017056