Opinel Nomad No 12 Serrated Bread Knife

Opinel Nomad No 12 Serrated Bread Knife er den perfekte løsning til professionelt udskæring af brød og andre fødevarer til morgenmad og andre måltider. Med sit lakerede bøgshåndtag og 12 cm. takket klinge lavet af 12C27M rustfrit Sandvik-stål, er denne kniv et perfekt supplement til ethvert køkken. Med sin enkle og effektive design, vil denne savtakkede foldekniv være et stort hit hos både professionelle og hjemmelavede kokke.

Opinel Nomad No 12 Serrated Bread Knife
5
Opinel Nomad Brødkniv N12 Serrated rustfri stål
4.5
Opinel Nomad Brødkniv N12 Serrated rustfri stål
4
Opinel Nomad Brødkniv N12 Serrated rustfri stål
3.5
Opinel Nomad Brødkniv N12 Serrated rustfri stål
4
Opinel Nomad Brødkniv N12 Serrated rustfri stål
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Opinel
EAN: 3123840024412
Varenummer (SKU): 5776101096062381 Kategori:

Opinel Nomad No 12 Serrated Bread Knife

Er du på udkig efter nyt Morgenmad & brød udstyr til din næste udendørs-oplevelse? Så er Opinel Nomad No 12 Serrated Bread Knife fra brandet Opinel øjensynligt det helt rette til dig. Med Opinel Nomad No 12 Serrated Bread Knife er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Opinel Nomad No 12 Serrated Bread Knife i prisklassen fra webshop er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Opinel Nomad No 12 Serrated Bread Knife online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

3123840024412