Opinel skede til lommekniv, M – Foldeknive

DKK kr. 139,00
Opinel skede til lommekniv, M - Foldeknive
5
DKK kr. 148,00
Opinel Leather Sheath Outdoor Medium
5
DKK kr. 153,00
kr. 180,00
Opinel Outdoor M skede
3.5
DKK kr. 210,00
Opinel skede Outdoor M Tradition N°7, N°8, N°9
4.5
DKK kr. 210,00
Opinel skede Outdoor M Tradition N°7, N°8, N°9
3.5
DKK kr. 210,00
Opinel skede Outdoor M Tradition N°7, N°8, N°9
4
DKK kr. 210,00
Opinel skede Outdoor M Tradition N°7, N°8, N°9
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Opinel
EAN: 3123840021824
Varenummer (SKU): 10531701157671584 Kategori:

Opinel skede til lommekniv, M – Foldeknive

Leder du efter nyt Foldeknive grej til din næste outdoor-oplevelse? Så er Opinel skede til lommekniv, M – Foldeknive fra producenten Opinel øjensynligt det helt rette til dig. Med Opinel skede til lommekniv, M – Foldeknive er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Opinel skede til lommekniv, M – Foldeknive i prisklassen fra webshop er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Opinel skede til lommekniv, M – Foldeknive online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

3123840021824