Ortlieb Accessory-Pack

Denne prisvindende Accessory-Pack fra det tyske mærke Ortlieb er det perfekte sted at opbevare alle de små, men vigtige ting, du har brug for på din bikepacking-tur. Denne 100% vandtætte taske er lavet af slidstærke materialer for at give maksimal beskyttelse og har et stort hovedrum, hvor du nemt kan opbevare snacks, mobiltelefon, pengepung og andre småfornødenheder. Baggrunden, der er lavet af robust nylon, har et praktisk karabinhagehåndtag for let transport. Accessory-Pack er lavet i Tyskland, så du kan være sikker på topkvalitet og holdbarhed.

DKK kr. 412,00
Ortlieb Accessory-Pack
5
DKK kr. 499,00
Ortlieb Accessory-Pack - Bike Packing Styrtaske - 3,5 Liter - Mat Sort
4.5
DKK kr. 499,00
kr. 599,00
Ortlieb - Accessory - Pack - Styrtaske
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: OrtliebEAN: 4013051051552 Varenummer (SKU): 5776101095025430 Kategorier: ,

Ortlieb Accessory-Pack

Er du på udkig efter nyt Cykeltasker grej til din næste udendørs-oplevelse? Så er Ortlieb Accessory-Pack fra producenten Ortlieb måske det helt rette til dig. Med Ortlieb Accessory-Pack er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Ortlieb Accessory-Pack i prisklassen pris fra er du tættere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Ortlieb Accessory-Pack online, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

4013051051552