Overboard – Vandtæt dry bag 1L (Blå)

Oplev evigt stilfuld beskyttelse med den Vandtæt Dry Bag 1L fra Overboard. Denne lille, praktiske tørpose sikrer 100% vandtæt opbevaring af dine mindre ejendele. Med sin kompakte størrelse er den ideel til strandture, festivaler og andre aktiviteter, hvor der er risiko for fugt. Du kan nemt spænde den fast på dit bælte eller taskeløkke, så du altid har adgang til din tørpose. Den kommer også i en stilfuld blå farve, der gør den til et chic valg til enhver dag. Prøv Overboard – Vandtæt dry bag 1L og beskyt dine mindre ejendele mod regn og fugt!

Overboard - Vandtæt dry bag 1L (Blå)
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Overboard
EAN: 5060145693081
Varenummer (SKU): 8757800200150801 Kategori:

Overboard – Vandtæt dry bag 1L (Blå)

Er du på udkig efter nyt Dry bags grej til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Overboard – Vandtæt dry bag 1L (Blå) fra brandet Overboard måske det helt rette til dig. Med Overboard – Vandtæt dry bag 1L (Blå) er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Overboard – Vandtæt dry bag 1L (Blå) i prisklassen pris fra er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Overboard – Vandtæt dry bag 1L (Blå) online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5060145693081