Overboard – Vandtæt dry bag 1L (Rød)

Vandtæt dry bag 1L fra Overboard er et ideelt og praktisk valg til opbevaring af dine små ejendele. Denne lille dry bag er 100% vandtæt og kan let spændes fast på dit bælte eller taskeløkke. Den er perfekt til strandture, festivaler eller andre aktiviteter, hvor du har brug for ekstra beskyttelse. Den kommer i en flot rød farve. Den vandtætte dry bag fra Overboard vil hjælpe dig med at holde dine ejendele tørre og sikre.

Overboard - Vandtæt dry bag 1L (Rød)
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Overboard
EAN: 5060145693074
Varenummer (SKU): 8757800200150768 Kategori:

Overboard – Vandtæt dry bag 1L (Rød)

Leder du efter nyt Dry bags udstyr til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Overboard – Vandtæt dry bag 1L (Rød) fra brandet Overboard måske det helt rette for dig. Med Overboard – Vandtæt dry bag 1L (Rød) er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Overboard – Vandtæt dry bag 1L (Rød) i prisklassen fra er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Overboard – Vandtæt dry bag 1L (Rød) online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5060145693074