Tilbud

Patagonia Mens Bivy Down Jacket, Kelp Forest

Opdag den varme, slidstærke Patagonia Mens Bivy Down Jacket. Vinterjakken er fremstillet af 100% polyester i slidstærk tekstur og er yderligere forstærket med 100% nylon over skulderne. Jakken har et vandafvisende lag, og det giver en ekstra funktionalitet. Derudover er jakken fyldt med genanvendt dunfor, som giver en varm og komfortabel pasform. Den kommer i Kelp Forest-farve, og er dermed det perfekte valg til den professionelle mand.

Patagonia Mens Bivy Down Jacket, Kelp Forest
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Patagonia
EAN: 192964643703
Varenummer (SKU): 9613601964226651 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Patagonia´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Patagonia Mens Bivy Down Jacket, Kelp Forest

Leder du efter nyt Vinterjakker grej til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Patagonia Mens Bivy Down Jacket, Kelp Forest fra producenten Patagonia måske det helt rigtige for dig. Med Patagonia Mens Bivy Down Jacket, Kelp Forest er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Patagonia Mens Bivy Down Jacket, Kelp Forest i prisklassen fra er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Patagonia Mens Bivy Down Jacket, Kelp Forest på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

192964643703