Tilbud

Patagonia Mens City Storm Parka, Basin Green

Andre, hvilket giver god åndbarhed. Samtidig er den åndbarhed også øget af udtagelige svedbånd. Denne jakke er isoleret med 60 g PrimaLoft® Gold Insulation Eco, som giver en god og varm isolering. Jakken har desuden hætte med skærm, for at sikre optimal beskyttelse mod alt slags vejr. Denne Patagonia City Storm parka har en lækker og modern design, med flotte kontrasterende detaljer. Den er nedtonet og passer til alle slags stilarter. De praktiske detaljer som lynlåse og velcro-lukninger giver god holdbarhed og funktion. Patagonia City Storm Parka er den perfekte partner til de kolde vinterdage. Den er varm, vand- og vindtæt, åndbar og med lækker design. Jakken er klar til at beskytte dig mod al slags vejr.

DKK kr. 3.199,95
kr. 3.999,95
Patagonia Mens City Storm Parka, Basin Green
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: PatagoniaEAN: 194187574796 Varenummer (SKU): 9613601950756472 Kategori:

Patagonia Mens City Storm Parka, Basin Green

Leder du efter nyt Vinterjakker grej til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Patagonia Mens City Storm Parka, Basin Green fra producenten Patagonia måske det helt rigtige for dig. Med Patagonia Mens City Storm Parka, Basin Green er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Patagonia Mens City Storm Parka, Basin Green i prisklassen pris fra er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Patagonia Mens City Storm Parka, Basin Green online, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

194187574796