Patagonia Mens Lone Mountain parka, Black

Mens Lone Mountain parka er udstyret med en åndbar og vindtæt membraan, der sikrer optimal komfort. På indersiden er jakken fyldt med 100% genanvendt polyester-isolation, som holder dig varm og komfortabel, selv i de koldeste temperaturer. Jakken har også et justerbart hætte, flere lommer til opbevaring og refleksdetaljer, som giver ekstra synlighed om aftenen.

Patagonia Mens Lone Mountain parka, Black
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Patagonia
EAN: 191743151064
Varenummer (SKU): 9613601287847424 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Patagonia´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Patagonia Mens Lone Mountain parka, Black

Er du på udkig efter nyt Vinterjakker grej til din næste outdoor-oplevelse? Så er Patagonia Mens Lone Mountain parka, Black fra producenten Patagonia øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Patagonia Mens Lone Mountain parka, Black er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Patagonia Mens Lone Mountain parka, Black i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Patagonia Mens Lone Mountain parka, Black på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

191743151064