Tilbud

Patagonia Mens Nano Puff Jacket, Basin Green

Patagonias Nano Puff Jacket er den perfekte jakke til dig, der ønsker en let, men samtidig særdeles varm jakke. Jakken er designet med et vindtæt skall og vandafvisende overflade, der sikrer, at du forbliver tør og komfortabel i al slags vejr. Den indvendige fyld er lavet af PrimaLoft Gold Eco Insulation, som er et revolutionerende syntetisk fiberfor, der giver den maksimale komfort og varme. Jakken er perfekt til at holde dig varm og komfortabel hele vejen igennem vinteren.

DKK kr. 1.274,95
kr. 1.699,95
Patagonia Mens Nano Puff Jacket, Basin Green
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: PatagoniaEAN: 195699280861 Varenummer (SKU): 9613601651102656 Kategori:

Patagonia Mens Nano Puff Jacket, Basin Green

Leder du efter nyt Vinterjakker udstyr til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Patagonia Mens Nano Puff Jacket, Basin Green fra producenten Patagonia måske det helt rigtige til dig. Med Patagonia Mens Nano Puff Jacket, Basin Green er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Patagonia Mens Nano Puff Jacket, Basin Green i prisklassen fra er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx Patagonia Mens Nano Puff Jacket, Basin Green på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

195699280861