Tilbud

Patagonia Mens Nano Puff Jacket, Sequoia Red

PrimaLoft® Gold-isolering, som sørger for en behagelig kropstemperatur. Jakken har et slankt, atletisk snit, der gør den let at have med på farten og lader dig stadig se godt ud, hvis den skal bruges som en del af et lidt mere formelt look. Komfortniveauet er højt, takket være de justerbare manchetter og kinabeskyttelse, og to sidelommer er praktiske, når du skal have dine vigtigste ting med dig hele tiden. Denne elegante Sequoia Red-farve og den innovative isolering gør denne Nano Puff Jacket til et glimrende valg til dine friluftsaktiviteter i koldt vejr.

DKK kr. 1.274,95
kr. 1.699,95
Patagonia Mens Nano Puff Jacket, Sequoia Red
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: PatagoniaEAN: 195699284210 Varenummer (SKU): 9613601540821335 Kategori:

Patagonia Mens Nano Puff Jacket, Sequoia Red

Er du på udkig efter nyt Vinterjakker udstyr til din næste udendørs-oplevelse? Så er Patagonia Mens Nano Puff Jacket, Sequoia Red fra brandet Patagonia måske det helt rigtige til dig. Med Patagonia Mens Nano Puff Jacket, Sequoia Red er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Patagonia Mens Nano Puff Jacket, Sequoia Red i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Patagonia Mens Nano Puff Jacket, Sequoia Red online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

195699284210