Patagonia Mens R1 Daily Jacket, Northern Green / Pinyon Green

Northern Green and Pinyon Green. Den har en fokuseret, målrettet pasform, der giver dig god bevægelsesfrihed, uden at gå på kompromis med den varme, som den giver. Konstrueret med et højt halsudskæring og lange ærmer, så du kan holde dig varm og tør, uanset hvor du er. Det er forsynet med en tovejs lynlås, som giver dig mulighed for at justere ventilationen, så du kan holde dig komfortabel. Fleecetrøjen fra Patagonia er en fantastisk allround trøje, som er lavet af miljøvenlige materialer og er ideel til aktiviteter, der kræver maksimal bevægelsesfrihed og varme. Kombiner med et par af dine favoritbukser og få et lækkert udseende, der passer til enhver situation.

DKK kr. 1.099,95
Patagonia Mens R1 Daily Jacket, Northern Green / Pinyon Green
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: PatagoniaEAN: 195699272422 Varenummer (SKU): 9613600605999285 Kategori:

Patagonia Mens R1 Daily Jacket, Northern Green / Pinyon Green

Er du på udkig efter nyt Fleecetrøjer grej til din næste outdoor-oplevelse? Så er Patagonia Mens R1 Daily Jacket, Northern Green / Pinyon Green fra brandet Patagonia øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Patagonia Mens R1 Daily Jacket, Northern Green / Pinyon Green er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Patagonia Mens R1 Daily Jacket, Northern Green / Pinyon Green i prisklassen pris fra er du tættere på den bedste oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Patagonia Mens R1 Daily Jacket, Northern Green / Pinyon Green online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

195699272422