Patagonia Mens R1 Daily Jacket, Nouveau Green / Green X-Dye

Samtidig stadig stærk. Den har en slim, pasform, som gør det muligt for dine bevægelser at glide glat. Alt dette gøres på samme tid som dette afslappet og moderne look. Dens Nouveau Green / Green X-Dye-farve giver et flot og unikt look, som vil få dig til at skille sig ud fra mængden. R1 Daily Jacket har også en justerbar hætte, der er designet til at holde dig varm og tør. Denne fleecetrøje er det perfekte valg til alle aktive udendørs eventyr, da den er komfortabel og slidstærk. Så skab et stilfuldt og komfortabelt look med denne Patagonia R1 Daily Jacket.

DKK kr. 1.099,95
Patagonia Mens R1 Daily Jacket, Nouveau Green / Green X-Dye
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: PatagoniaEAN: 195699959712 Varenummer (SKU): 9613602091094901 Kategori:

Patagonia Mens R1 Daily Jacket, Nouveau Green / Green X-Dye

Leder du efter nyt Fleecetrøjer udstyr til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Patagonia Mens R1 Daily Jacket, Nouveau Green / Green X-Dye fra producenten Patagonia øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Patagonia Mens R1 Daily Jacket, Nouveau Green / Green X-Dye er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Patagonia Mens R1 Daily Jacket, Nouveau Green / Green X-Dye i prisklassen fra webshop er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx Patagonia Mens R1 Daily Jacket, Nouveau Green / Green X-Dye online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

195699959712