Tilbud

Patagonia Mens Stormstride Pants, Sequoia Red

Dette betyder, at de har en virkelig god beskyttelse mod vand og vejr. Bukserne er også beklædt med en vandafvisende, slidstærk og vindtæt membran, der giver ekstra beskyttelse mod regn og vand. Desuden har bukserne en gennemgående lynlås på siden af benene, der gør det nemt at tage bukserne på og af. Bukserne har også to lommer foran og to lommer bagpå, der giver ekstra opbevaringsplads til småting. Patagonia Mens Stormstride Pants, Sequoia Red er de perfekte bukser til enhver outdoor aktivitet. De er lette og komfortable, og med deres vandtætte og vindtætte materiale er de et oplagt valg til våde og kolde forhold.

DKK kr. 2.239,95
kr. 3.199,95
Patagonia Mens Stormstride Pants, Sequoia Red
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: PatagoniaEAN: 195699204171 Varenummer (SKU): 9613600540164322 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Patagonia´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Patagonia Mens Stormstride Pants, Sequoia Red

Er du på udkig efter nyt Skalbukser grej til den næste udendørs-oplevelse? Så er Patagonia Mens Stormstride Pants, Sequoia Red fra producenten Patagonia øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Patagonia Mens Stormstride Pants, Sequoia Red er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Patagonia Mens Stormstride Pants, Sequoia Red i prisklassen pris fra er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Patagonia Mens Stormstride Pants, Sequoia Red på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

195699204171