Patagonia Sun Mask

Vær klar til at møde solen med Patagonia Sun Mask-pandebåndet! Dette flotte pandebånd er udstyret med UPF 50-solbeskyttelse, så du kan være sikker på, at du er godt beskyttet mod de skadelige UV-stråler. Det fleksible materiale gør det let at bruge pandebåndet som halsrør, sunblocker, pandebånd eller til at lune ørerne. Det er et must-have til alle outdoor træningssessioner for at holde dig komfortabel og beskyttet mod solens stråler. Det er nemt at tilpasse, så du får den perfekte pasform. Det lette og åndbare materiale gør det let at ånde uden at føle sig klaustrofobisk. Patagonia Sun Mask-pandebåndet er den perfekte måde at bevare solbeskyttelse på!

Patagonia Sun Mask
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Patagonia
EAN: 888336736684
Varenummer (SKU): 9613601153020814 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Patagonia´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Patagonia Sun Mask

Er du på udkig efter nyt Pandebånd grej til den næste udendørs-oplevelse? Så er Patagonia Sun Mask fra brandet Patagonia øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Patagonia Sun Mask er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Patagonia Sun Mask i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx Patagonia Sun Mask online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

888336736684