Patagonia Womens Cotton Down Parka, Sleet Green

Denne Patagonia Cotton Down Parka er perfekt dit kolde vejr. Parkaen er designet med 700 Fill Power recycled Gæs dun for den bedste komfort og varme. Det glatte ydre stof er lavet i en mix af bomuld og polyester, som er slidstærkt og slidstærkt. Ydermere er parkaen vandafvisende, så du altid kan være klar til det danske vejr.

DKK kr. 2.699,95
Patagonia Womens Cotton Down Parka, Sleet Green
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: PatagoniaEAN: 195699905450 Varenummer (SKU): 9613602099012206 Kategori:

Patagonia Womens Cotton Down Parka, Sleet Green

Leder du efter nyt Vinterjakker grej til den næste outdoor-oplevelse? Så er Patagonia Womens Cotton Down Parka, Sleet Green fra producenten Patagonia øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Patagonia Womens Cotton Down Parka, Sleet Green er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Patagonia Womens Cotton Down Parka, Sleet Green i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller outdoor-grej som fx Patagonia Womens Cotton Down Parka, Sleet Green på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

195699905450