Tilbud

Patagonia Womens Insulated Snowbelle Jacket, Smolder Blue

Vær godt klædt på, når du går ud på ski med Patagonia Women’s Insulated Snowbelle Jacket. Denne lækre jakke er lavet af 100% genanvendt polyester og har en H2No Performance Standard 2-lags membran, der er åndbar og vandtæt. Jakken er fyldt med høj isolering for at holde dig varm, mens du nyder sneen. En justerbar hætte med strop og de tovejslåse for at holde kulden ude, gør Patagonia Women’s Insulated Snowbelle Jacket til den perfekte vinterjakke til at holde dig komfortabel og stilfuld.

DKK kr. 1.999,95
kr. 2.499,95
Patagonia Womens Insulated Snowbelle Jacket, Smolder Blue
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: PatagoniaEAN: 194187612863 Varenummer (SKU): 9613600745463510 Kategori:

Patagonia Womens Insulated Snowbelle Jacket, Smolder Blue

Er du på udkig efter nyt Vinterjakker grej til din næste outdoor-oplevelse? Så er Patagonia Womens Insulated Snowbelle Jacket, Smolder Blue fra producenten Patagonia øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Patagonia Womens Insulated Snowbelle Jacket, Smolder Blue er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Patagonia Womens Insulated Snowbelle Jacket, Smolder Blue i prisklassen pris fra er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller outdoor-grej som fx Patagonia Womens Insulated Snowbelle Jacket, Smolder Blue på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

194187612863