Patagonia Womens Retro Pile Jacket, Nouveau Green

Patagonia Women’s Retro Pile Jacket er et perfekt valg til kolde dage. Fleecejakken er fremstillet af et lækkert blødt materiale, der er komfortabelt mod huden og holder dig varm. Den er udstyret med et stilfuldt retrodesign, der giver et forførende og professionelt udtryk. Den har et klassisk snit og er fremstillet i en flot Nouveau Green farve, der giver et elegant og tidsløst look. Jakken har dækket krave og lynlåslukning samt ribkanter, der sikrer en god pasform og hold. Fugt og vind bliver holdes ude af jakkens høje kvalitet og stilfulde design. Den er perfekt til alle typer af udendørsaktiviteter og tilføjer et stilfuldt touch til dit outfit.

DKK kr. 1.099,00
Patagonia Womens Retro Pile Jacket-Nouveau Green (NUVG)-XS
4.5
DKK kr. 1.199,95
Patagonia Womens Retro Pile Jacket, Nouveau Green
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: PatagoniaEAN: 195699994522 Varenummer (SKU): 9613600070826796 Kategori:

Patagonia Womens Retro Pile Jacket, Nouveau Green

Leder du efter nyt Fleecetrøjer grej til din næste udendørs-oplevelse? Så er Patagonia Womens Retro Pile Jacket, Nouveau Green fra producenten Patagonia øjensynligt det helt rette til dig. Med Patagonia Womens Retro Pile Jacket, Nouveau Green er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Patagonia Womens Retro Pile Jacket, Nouveau Green i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Patagonia Womens Retro Pile Jacket, Nouveau Green på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

195699994522