Patagonia Womens Retro Pile Marsupial, Natural

Dette materiale giver øget varmeisolering og gør, at trøjen er letvægts og hurtigtørrende. Trøjen har to lommer med lynlås, der er lavet med bluesign®-godkendte materialer, og er derfor både økologisk og kemisk sikker. Et elastisk talje- og ærmebånd giver en god pasform og et slankt look. Patagonias Retro Pile Marsupial er den perfekte fleecetrøje til alle aktiviteter, der har brug for ekstra varme og økologisk materiale. Trøjen er lavet af et 100% genanvendt polyestermateriale, der giver ekstra isolering og er letvægts og hurtigtørrende, hvilket gør den ideel til komfortabel og stilfuld brug.

DKK kr. 1.099,00
Patagonia Women's Retro Pile Fleece Marsupial-Natural (NAT)-XS
4.5
DKK kr. 1.199,00
W's Retro Pile Marsupial - Natural
DKK kr. 1.199,95
Patagonia Womens Retro Pile Marsupial, Natural
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: PatagoniaEAN: 194187696573 Varenummer (SKU): 9613600360176015 Kategori:

Patagonia Womens Retro Pile Marsupial, Natural

Er du på udkig efter nyt Fleecetrøjer udstyr til din næste udendørs-oplevelse? Så er Patagonia Womens Retro Pile Marsupial, Natural fra brandet Patagonia øjensynligt det helt rette til dig. Med Patagonia Womens Retro Pile Marsupial, Natural er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Patagonia Womens Retro Pile Marsupial, Natural i prisklassen fra webshop er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Patagonia Womens Retro Pile Marsupial, Natural på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

194187696573