Petromax Atago

Petromax Atago er det ultimative ildsted til morgenmad og brød. Den er udstyret med fire basisfunktioner, som giver dig mange muligheder for at forberede alverdens lækre retter. Grill, komfur, bageovn og ildsted – alle disse funktioner gør, at du kan lave alt fra krydrede burgere til crispy pizzaer og luftige brød. Prøv det nu og smag den forskel Petromax Atago gør!

DKK kr. 1.697,00
Petromax Campingkøkken Atago
4.5
DKK kr. 1.697,00
Petromax Atago
5
DKK kr. 1.829,00
Petromax Atago grill
4.5
DKK kr. 2.148,95
kr. 2.413,95
Petromax Petromax Atago - Køkkenredskaber
4
DKK kr. 2.148,95
kr. 2.413,95
Petromax Petromax Atago - Køkkenredskaber
4
DKK kr. 2.148,95
Petromax Petromax Atago - Køkkenredskaber
4
DKK kr. 2.299,00
Petromax Atago Grill
4.5
DKK kr. 2.299,00
Petromax Atago
3.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Petromax
EAN: 4250435701218
Varenummer (SKU): 5776101093770868 Kategori:

Petromax Atago

Er du på udkig efter nyt Morgenmad & brød udstyr til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Petromax Atago fra producenten Petromax øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Petromax Atago er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Petromax Atago i prisklassen fra webshop er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Petromax Atago online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

4250435701218