Petromax Campfire Skewer LS2, 2 pcs

Petromax Campfire Skewer LS2, 2 pcs er det ideelle tilbehør til bålhygge. Disse to justerbare grillspyd er perfekte til at grille alt lige fra brød og pølser til skumfiduser og grøntsager. Spydene kan let og hurtigt justeres i længden ved at skyde de todelte skaft frem. Med Petromax Campfire Skewer LS2, 2 pcs er morgenmadspølser eller grøntsager over bållet eller grillkullene kun et par minutter væk!

DKK kr. 147,00
Petromax Campfire Skewer LS2, 2 pcs
5
DKK kr. 159,00
kr. 189,00
Petromax Campfire Skewer Ls2 2pcs OneSize, Nocolour
DKK kr. 184,00
Petromax Campfire Grillspyd, 2 stk.
4.5
DKK kr. 183,90
Spyd
DKK kr. 199,00
Petromax Campfire Skewer ls2 (bagudvendt spidser) 2 stk
3.5
DKK kr. 208,00
Petromax - Bålspyd
5
DKK kr. 208,95
Petromax Campfire Skewer Ls2 (bent Prongs) 2 Piec - Køkkenredskaber
4
DKK kr. 208,95
Petromax Campfire Skewer Ls2 (bent Prongs) 2 Piec - Køkkenredskaber
4
DKK kr. 208,95
Petromax Campfire Skewer Ls2 (bent Prongs) 2 Piec - Køkkenredskaber
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Petromax
EAN: 4250435770054
Varenummer (SKU): 5776101094812184 Kategori:

Petromax Campfire Skewer LS2, 2 pcs

Er du på udkig efter nyt Morgenmad & brød grej til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Petromax Campfire Skewer LS2, 2 pcs fra brandet Petromax øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Petromax Campfire Skewer LS2, 2 pcs er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Petromax Campfire Skewer LS2, 2 pcs i prisklassen fra er du tættere på den bedste oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Petromax Campfire Skewer LS2, 2 pcs online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

4250435770054