Petromax Mini Blowtorch HF1

DKK kr. 108,00
Petromax Mini Blowtorch HF1
5
DKK kr. 119,00
Mini Blowtorch HF1 - stormlighter
4.5
DKK kr. 119,90
Gasbrænder
DKK kr. 156,95
Petromax Mini Blowtorch Hf1 - Køkkenredskaber
4
DKK kr. 156,95
Petromax Mini Blowtorch Hf1 - Køkkenredskaber
4
DKK kr. 156,95
Petromax Mini Blowtorch Hf1 - Køkkenredskaber
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Petromax
EAN: 4250435790120
Varenummer (SKU): 5776101094812109 Kategori:

Petromax Mini Blowtorch HF1

Leder du efter nyt Gasbrændere udstyr til den næste udendørs-oplevelse? Så er Petromax Mini Blowtorch HF1 fra brandet Petromax måske det helt rette for dig. Med Petromax Mini Blowtorch HF1 er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Petromax Mini Blowtorch HF1 i prisklassen fra webshop er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Petromax Mini Blowtorch HF1 online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

4250435790120