Tilbud

Petzl Spatha foldekniv, blå – Foldeknive

DKK kr. 159,00
kr. 249,00
Petzl Spatha foldekniv, blå - Foldeknive
5
DKK kr. 247,00
Petzl Spatha
5
DKK kr. 289,00
Petzl Spatha Knife (Blå (BLUE))
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Petzl
EAN: 3342540097377
Varenummer (SKU): 10531701328898365 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Petzl´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Petzl Spatha foldekniv, blå – Foldeknive

Er du på udkig efter nyt Foldeknive grej til din kommende outdoor-oplevelse? Så er Petzl Spatha foldekniv, blå – Foldeknive fra producenten Petzl øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Petzl Spatha foldekniv, blå – Foldeknive er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Petzl Spatha foldekniv, blå – Foldeknive i prisklassen fra webshop er du tættere på den bedste oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller outdoor-grej som fx Petzl Spatha foldekniv, blå – Foldeknive online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

3342540097377