Pinewood Logo 2.0 Seler

Pinewood Logo 2.0 Seler Seler med både metalklemmer og læderstropper. Trykt Pinewood-logo. Elegante seler med trykt Pinewood-logo, metalklemmer og læderstropper. Disse seler er fremstillet med detaljer i metal og ægte læder, hvilket gør dem utroligt slidstærke og professionelle. • Trykt Pinewood-logo • Ægte læder • Metalklemmer Vægt: 280 g

Pinewood Logo 2.0 SUSPENDERS
4
Pinewood Logo seler 2.0 (Dark Olive, One Size)
5
Pinewood Logo 2.0 Seler
4.5
 • Find den billigste pris online
 • Pakkeshop eller dirkte til døren
 • Betal med MobilePay eller Viabill

EAN: 7331090311947
Varenummer (SKU): 8437302088331060 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Seler´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

  Pinewood Logo 2.0 Seler

  Leder du efter nyt Seler grej til din kommende outdoor-oplevelse? Så er Pinewood Logo 2.0 Seler fra producenten øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Pinewood Logo 2.0 Seler er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

  Med Pinewood Logo 2.0 Seler i prisklassen pris fra er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

  Bestil dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

  Når du køber outdoor-grej som fx Pinewood Logo 2.0 Seler online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

  Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

  Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

  GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

  Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

  Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

  Yderligere information

  EAN

  7331090311947