Primus 4 Season Mug 0.2

Primus 4 Season Mug 0.2 er den perfekte mug til dig, der ønsker en krus, der holder din drik varm eller kold året rundt. Den er fremstillet af børstet rustfrit stål 18/8 og har en dobbelt væg, der sikrer, at temperaturen bibeholdes. Denne luksuriøse mug, der er let at rengøre, er et perfekt valg til en professionel.

DKK kr. 44,00
kr. 59,00
Primus 4-Season Mug 0.2 L OneSize, Stainless
DKK kr. 99,00
Primus 4 Season Mug 0.2
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: PrimusEAN: 7330033732252 Varenummer (SKU): 5776101093804720 Kategori:

Primus 4 Season Mug 0.2

Leder du efter nyt Termokrus grej til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Primus 4 Season Mug 0.2 fra producenten Primus måske det helt rigtige for dig. Med Primus 4 Season Mug 0.2 er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Primus 4 Season Mug 0.2 i prisklassen fra webshop er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller outdoor-grej som fx Primus 4 Season Mug 0.2 på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

7330033732252