Primus Cooler Backpack – Kølebokse / køletasker

Med et vandafvisende nylonmateriale, der er robust nok til livet på farten. Den har også en let og åndbar rygstøtte, der reducerer trykket og øger komforten. Den indeholder en køletaske og to flasker, så du kan have dine snacks og drikkevarer akkurat som du ønsker. De store justerbare stropper sikrer, at du kan bruge den med lethed. Primus Cooler Backpack er den perfekte løsning til dem, der ønsker et koldt og friskt mellemmåltid eller drikkevarer, når de er på farten.

DKK kr. 675,00
Primus Cooler Backpack - Kølebokse / køletasker
5
DKK kr. 709,00
kr. 709,00
Primus Cooler Backpack OneSize, NoColour
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: PrimusEAN: 7330033907650 Varenummer (SKU): 10531700304525547 Kategori:

Primus Cooler Backpack – Kølebokse / køletasker

Er du på udkig efter nyt Snacks udstyr til den næste outdoor-oplevelse? Så er Primus Cooler Backpack – Kølebokse / køletasker fra producenten Primus måske det helt rigtige for dig. Med Primus Cooler Backpack – Kølebokse / køletasker er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Primus Cooler Backpack – Kølebokse / køletasker i prisklassen fra webshop er du tættere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Primus Cooler Backpack – Kølebokse / køletasker online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

7330033907650