Primus Food Vacuum bottle / termoflaske, 1,5 L – Termoflasker

DKK kr. 299,00
kr. 309,00
Primus Food Vacuum Bottle 1.5L OneSize, Nocolour
DKK kr. 329,00
Primus Food Vacuum Bottle 1.5
5
DKK kr. 349,00
Primus Food Vacuum bottle / termoflaske, 1,5 L - Termoflasker
5
DKK kr. 350,00
Primus Food vakuum termoflaske 1,5L
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: PrimusEAN: 7330033327922 Varenummer (SKU): 10531700303411634 Kategori:

Primus Food Vacuum bottle / termoflaske, 1,5 L – Termoflasker

Leder du efter nyt Termoflasker udstyr til din kommende outdoor-oplevelse? Så er Primus Food Vacuum bottle / termoflaske, 1,5 L – Termoflasker fra producenten Primus måske det helt rette til dig. Med Primus Food Vacuum bottle / termoflaske, 1,5 L – Termoflasker er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Primus Food Vacuum bottle / termoflaske, 1,5 L – Termoflasker i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Primus Food Vacuum bottle / termoflaske, 1,5 L – Termoflasker online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

7330033327922