Primus Fuel Bottle 0.35, Green

Green, så den er let at identificere blandt andre brændstofflasker. Flasken har et praktisk ergonomisk håndtag, der gør den let at transportere og bære. Den indeholder 0,35 liter, så den passer til de fleste brændere, og den er konstrueret, så man nemt kan se niveauet af brændstoffet indeni. Primus Fuel Bottle 0.35 er et must-have for alle, der kræver et lille, men effektivt brændstofflaske.

DKK kr. 112,00
Primus Fuel Bottle 0.35, Green
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: PrimusEAN: 7330033898033 Varenummer (SKU): 5776101093805880 Kategori:

Primus Fuel Bottle 0.35, Green

Er du på udkig efter nyt Brændstofflasker grej til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Primus Fuel Bottle 0.35, Green fra brandet Primus måske det helt rigtige for dig. Med Primus Fuel Bottle 0.35, Green er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Primus Fuel Bottle 0.35, Green i prisklassen fra webshop er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Primus Fuel Bottle 0.35, Green på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

7330033898033