Primus PowerGas 450

Primus PowerGas 450 er et unikt produkt, som tilbyder professionelt resultat med et perfekt blandingsforhold mellem propan, isobutan og butan. Den nyeste 4 Season Mix fra Primus giver dig mulighed for at få en stabil optænding året rundt. Denne PowerGas 450 kan bruges i alle slags brændstof og optændingsapplikationer, og er det optimale valg for professionelle brugere.

DKK kr. 68,00
Primus PowerGas 450
5
DKK kr. 71,20
kr. 89,00
Primus Power Gas 450 gr - Madlaving
5
DKK kr. 85,00
Primus Power Gas 450 gr. L2
4.5
DKK kr. 89,00
Primus Power Gas 450g L2
4
DKK kr. 104,00
Primus Power Gas 450 gram
3.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Primus
EAN: 7330033911718
Varenummer (SKU): 5776101093805912 Kategori:

Primus PowerGas 450

Er du på udkig efter nyt Brændstof & optænding udstyr til din kommende outdoor-oplevelse? Så er Primus PowerGas 450 fra producenten Primus øjensynligt det helt rette til dig. Med Primus PowerGas 450 er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Primus PowerGas 450 i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Køb dit outdoor-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller outdoor-grej som fx Primus PowerGas 450 på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

7330033911718