Primus PrimeTech Pot™ Set 1.3

Primus PrimeTech Pot™ Set 1,3 giver dig et fantastisk brændstofbesparende komfur sæt. Konstrueret med en unik varmeveksler i bunden, dette sæt har to gryder i størrelsen 1,3 liter, som er kompatible med gas- og multibrændere på markedet. Opnå enestående præstationer med dette innovative PrimeTech Pot™ Set fra Primus.

DKK kr. 597,00
Primus PrimeTech Pot™ Set 1.3
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Primus
EAN: 7330033906226
Varenummer (SKU): 5776101093798188 Kategori:

Primus PrimeTech Pot™ Set 1.3

Leder du efter nyt Multibrændere udstyr til din næste udendørs-oplevelse? Så er Primus PrimeTech Pot™ Set 1.3 fra producenten Primus øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Primus PrimeTech Pot™ Set 1.3 er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Primus PrimeTech Pot™ Set 1.3 i prisklassen pris fra er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Primus PrimeTech Pot™ Set 1.3 på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

7330033906226