Tilbud

Primus PrimeTech Stove Set 1.3

Denne PrimeTech Stove Set 1.3 fra Primus har en integreret gasbrænder, der gør det let og hurtigt at lave mad i det fri, uden sved på gryderne. Den har også en avanceret konstruktion, der sikrer optimal udnyttelse af gas, mens den er let at transportere og justere. Det kompakte design er desuden let at opbevare, når det ikke er i brug. Dette er en professionel løsning til madlavning i naturen, der gør det muligt at lave lækker mad til alle dine venner og familie.

DKK kr. 999,00
kr. 1.249,00
Primus Primetech Stove Set 1.3L OneSize, Nocolour
DKK kr. 1.087,00
Primus PrimeTech Stove Set 1.3
5
DKK kr. 1.150,00
Primus PrimeTech Stove set 1,3L - Madlaving
5
DKK kr. 1.599,00
Primus PrimeTech Stove Set 1,3L
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Primus
EAN: 7330033905533
Varenummer (SKU): 5776101093770962 Kategori:

Primus PrimeTech Stove Set 1.3

Er du på udkig efter nyt Gasbrændere udstyr til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Primus PrimeTech Stove Set 1.3 fra producenten Primus øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Primus PrimeTech Stove Set 1.3 er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Primus PrimeTech Stove Set 1.3 i prisklassen pris fra er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Primus PrimeTech Stove Set 1.3 online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

7330033905533