Tilbud

Primus Vacuum Bottle / termoflaske 0,5 L, ox red – Termoflasker

DKK kr. 159,00
kr. 159,00
Primus Vacuum Bottle 0.5 L ONESIZE, Ox Red
DKK kr. 183,20
kr. 229,00
Primus Vacuum Bottle / termoflaske 0,5 L, ox red - Termoflasker
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: PrimusEAN: 7330033911466 Varenummer (SKU): 10531700304591943 Kategori:

Primus Vacuum Bottle / termoflaske 0,5 L, ox red – Termoflasker

Er du på udkig efter nyt Termoflasker udstyr til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Primus Vacuum Bottle / termoflaske 0,5 L, ox red – Termoflasker fra producenten Primus måske det helt rette for dig. Med Primus Vacuum Bottle / termoflaske 0,5 L, ox red – Termoflasker er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Primus Vacuum Bottle / termoflaske 0,5 L, ox red – Termoflasker i prisklassen fra er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Primus Vacuum Bottle / termoflaske 0,5 L, ox red – Termoflasker på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

7330033911466