Puma Knives TEC Pocket Knife 3CR Black G10

Puma Knives TEC Pocket Knife 3CR Black G10 er en elegant og klassisk lommekniv, der er lavet af rustfrit 3CR-stål med en højglanspoleret klinge. Den er udstyret med en negleudskæring, der gør det nemt at åbne kniven, og den er yderst pålideligt låst fast i åben position med en gennemprøvet baglåsemekanisme. Den lave vægt og den kompakte størrelse gør det nemt at bære den i lommen, og den er det perfekte værktøj til professionelle i alle brancher.

DKK kr. 301,00
Puma Knives TEC Pocket Knife 3CR Black G10
5
DKK kr. 399,00
Puma tec Classic Lommekniv
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Puma KnivesEAN: 4001833106859 Varenummer (SKU): 5776101096172402 Kategori:

Puma Knives TEC Pocket Knife 3CR Black G10

Er du på udkig efter nyt Foldeknive udstyr til den næste outdoor-oplevelse? Så er Puma Knives TEC Pocket Knife 3CR Black G10 fra producenten Puma Knives måske det helt rette for dig. Med Puma Knives TEC Pocket Knife 3CR Black G10 er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Puma Knives TEC Pocket Knife 3CR Black G10 i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Puma Knives TEC Pocket Knife 3CR Black G10 på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

4001833106859