Robens Custer Foldesav

Robens Custer Foldesav er en kompakt og robust maskine af høj kvalitet. Maskinen er nem og intuitiv at bruge, og den leverer en præcis og kraftig skæring. Maskinen har et ergonomisk design, der gør den behagelig at holde i hånden, selv når man arbejder med den i længere tid. Den har en stålkæde i motorsavsdesign, som er kraftig nok til at bore sig igennem selv de tykkeste træstykker. Skæretænderne er placeret så kæden saver både frem og tilbage, hvilket gør det muligt for dig at skære hurtigere og mere effektivt.

DKK kr. 139,00
Robens Custer - Foldesav - Skærer i begge retninger
4.5
DKK kr. 142,95
kr. 161,95
Custer Foldesav
4
DKK kr. 161,95
Custer Foldesav
4.5
DKK kr. 161,95
Robens Custer Foldesav
3.5
DKK kr. 161,95
Custer Foldesav
4
DKK kr. 199,95
Robens Custer Foldesav
5
DKK kr. 199,95
kr. 199,95
Robens Custer Foldesav
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: RobensEAN: 5709388090171 Varenummer (SKU): 9613600045869952 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Robens´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Robens Custer Foldesav

Leder du efter nyt Foldesave grej til din næste udendørs-oplevelse? Så er Robens Custer Foldesav fra brandet Robens øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Robens Custer Foldesav er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Robens Custer Foldesav i prisklassen fra webshop er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Robens Custer Foldesav på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5709388090171