Robens – Foldemøbel Discover Grå

Robens Foldemøbel Discover Grå er det ultimative valg til udendørs eventyr. Med et stærkt aluminiumsstel og holdbart 600D Oxford-stof er dette møbel designet til at holde til enhver udfordring. Med en maksimal belastning på 130 kg og en let vægt på 275 g er dette det perfekte valg til enhver professionel eventyrer. Klar til at tage med dig på farten i den smukke Silver Grey farve.

Robens - Foldemøbel Discover Grå
Robens Discover Chair
5
Robens Discover, 130 kg, Sammenfoldelig, 275 g, Sort, Grå, Sølv
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Robens
EAN: 5709388047908
Varenummer (SKU): 5058102099561884 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Robens´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Robens – Foldemøbel Discover Grå

Leder du efter nyt Borde & stole grej til den næste udendørs-oplevelse? Så er Robens – Foldemøbel Discover Grå fra producenten Robens måske det helt rette for dig. Med Robens – Foldemøbel Discover Grå er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Robens – Foldemøbel Discover Grå i prisklassen fra er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Robens – Foldemøbel Discover Grå online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5709388047908