Robens Footprint Chinook Ursa S

Beskyt din Chinook Ursa S med dette kraftfuldt Robens Footprint teltunderlag. Det kompakte lag af kantforstærket materiale giver ekstra beskyttelse mod skarpe grene og sten, og der er burrelukning fra kanten til midten, så du nemt og hurtigt kan få fuldstændig dækning af underlaget. Teltunderlaget følger lynlåsen i selve teltbunden, så du kan være sikker på, at din Chinook Ursa S har den bedste beskyttelse.

Robens Footprint Chinook Ursa S
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Robens
EAN: 5709388111708
Varenummer (SKU): 5776101095998131 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Robens´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Robens Footprint Chinook Ursa S

Er du på udkig efter nyt Teltbunde udstyr til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Robens Footprint Chinook Ursa S fra producenten Robens øjensynligt det helt rette for dig. Med Robens Footprint Chinook Ursa S er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Robens Footprint Chinook Ursa S i prisklassen fra er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Robens Footprint Chinook Ursa S på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5709388111708