Robens Footprint Klondike 12 Twin

Robens Footprint Klondike 12 Twin beskytter dit dyrebare Klondike 12 Twin Tipi mod spidse grene og skarpe sten, så du kan nyde din campingtur uden bekymring. Det isolerer også teltet mod kulde fra jorden, så du kan holde dig varm og komfortabel. Det kantforstærkede teltunderlag er designet med en slidstærk overflade, som giver ekstra beskyttelse, så du kan nyde det fulde udbytte af campinglivet.

Robens Footprint Klondike 12 Twin
5
Robens Footprint Klondike Twin - Footprint
4
Robens Footprint Klondike Twin - Footprint
Robens Footprint Klondike Twin - Footprint
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Robens
EAN: 5709388127433
Varenummer (SKU): 5776101097114159 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Robens´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Robens Footprint Klondike 12 Twin

Leder du efter nyt Teltunderlag grej til den næste outdoor-oplevelse? Så er Robens Footprint Klondike 12 Twin fra brandet Robens øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Robens Footprint Klondike 12 Twin er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Robens Footprint Klondike 12 Twin i prisklassen pris fra er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Robens Footprint Klondike 12 Twin online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5709388127433